Parajumpers udsalg 2018:Hvem sagde, at dunjakken ikke er moderigtig.

Parajumpers er officielt ankommet online!

Parajumpers udsalg 2018
Parajumpers udsalg 2018

Parajumpers udsalg 2018.Parajumpere er designerne af yderst innovative yderbeklædning med meget teknologiske komponenter. Hver jakke / frakke er designet til at være funktionel over alt andet.

Parajumpers jakker er fremstillet af slidstærkt nylon, og kan fås med en aftagelig nedpuderet beklædningsgenstand og en pelsbeskyttet hætte.Parajumpers Danmark. Kraven fastgøres med en krog, der anvendes i faldskærmsudspring (dermed navnet).

På forsiden af hver jakke ligger en stor, lynlås med flere lommer, der indeholder yderligere 3 lommer, der er designet til at bære tilbehør som f.eks. Ipod, mobiltelefoner, GPS-enheder osv.

De geschiedenis van Parajumpers

Het Parajumper-jack is gemaakt door Massimo Rossetti, een in Italië geboren ontwerper. Hij ontmoette een militair van een elite US Military rescuer corps die bekend stond om extreem gevaarlijke reddingen.

Het 210e Rescue Squadron, ook bekend als Parajumpers, parajumpers kodiak dame.werd zijn inspiratiebron bij het maken van deze jas in 2005.

Den oprindelige PJs kollektion bestod af identiske jakker lavet af et stof i fire farver til mænd og kvinder. Disse første stilarter var Gobi, Kodiak og Denali. Gobi har en tovejs lynlås, der åbnes øverst og nederst.

Den lyse gule fane tjener som en nik til Parajumpers, da gul er et signal til at finde en person i en vanskelig situation.

Her er blot en håndfuld af vores absolutte favorit Parajumpers parkas og frakker, der for nylig er landet i vores vintersamling:

Parajumpers Juliet Quilted Jacket
Parajumpers Juliet Quilted Jacket

Hvis du ikke er i den traditionelle lange design af parka, er denne jakke den perfekte løsning. Juliet quiltet jakke er en af Parajumpers mest populære designs, og vi kan se hvorfor. Vi elsker den stil og lette følelse, som gør denne jakke perfekt til efterår, forår og endog de mildere vinterdage. Hætten og de elastiske manchetter giver ekstra beskyttelse mod kulde, vind og regn, og det polstrede, quiltede design er bange for trend i denne sæson, så dette er et ypperste valg, hvis du er på markedet for en ny frakke. Det venter på dig lige her.

Parajumpers Kodiak Parka
Parajumpers Kodiak Parka

Be bold this winter with this incredible deep red Kodiak parka, the bestselling Parajumpers parka design. parajumpers kodiak dame. If it’s cosy warmth you’re after then this is the coat for you, as the Kodiak comes with a super cosy detachable real fur lining and hood. And when you add the water and wind resistant nylon Oxford coating into the mix, you end up with the ultimate winter coat, perfect for exploring the wilderness in all weathers. And who wouldn’t love that stunning colour?

Parajumpers Angie Down Coat
Parajumpers Angie Down Coat

Hvis du elsker Parajumpers parkas, men du leder efter noget lidt mere undervurderet, har dette slanke grå Angie frakke dit navn over det. Det er tyndt passende, så det vil sikkert krydse den smarte stilkasse, mens den smukke aftagelige pelsbeklædte hætte tilføjer masser af glamour samt praktisk beskyttelse mod kulde. parajumpers dame 2018.Angie kappen er ligesom Kodiak også vandtæt, og er foret med isolering ned for vidunderlig varme selv i de koldeste temperaturer. Den dæmpede dybgrå skygge gør denne frakke nem at bære med praktisk talt ethvert outfit, og det klassiske parka-design vil holde dig kigget på trend hele sæsonen lang. Det kan være din her lige her.

Hvem sagde, at dunjakken ikke er moderigtig.

Down jacket + nederdel, ikke mere elegant end dette
Down jakker kan selvfølgelig være elegante, forudsat at du vælger et passende nederdel. parajumpers 2018.Som den mest feminine genstand er kjole parret med dunjakken i vintersæsonen, og den er varm og smuk på samme tid. Hvis du parrer den med et par høje hæle, kan du bære denne krop og indtaste den formelle lejlighed.

Down jacket + sneakers, behagelig og stilfuld

Når du er ude af gaden eller fitness, vil du helt sikkert være let. Parajumpers Herre 2018, Så vælg sneakers + dunjakke, disse to mest behagelige varer sammen, samtidig med at du sikrer dine gratis aktiviteter, så længe du har en lille tanke på blandingen, kan du også være meget fashionabel.

Down jacket “big one”, din størrelse “lille en”

Jeg tror, at mange mennesker har tanken om, at dunjakken selv er oppustet, så det er ikke nødvendigt at have en slank pasform til at se større ud. Men faktisk valget af en stor silhuet af dunjakken, men kan gøre din krop mere petit under sin baggrund.

Down jacket + over-the-knee støvler, perfekt match om vinteren

Hvis dunjakken er den varmeste top om vinteren, så er de over-the-knee støvler de varmeste sko. Knæstøvlernes varme er ikke tilbagetrukket. parajumpers outlet danmark.Når dunjakken møder knæstøvlerne, hvad enten det er med leggings eller slanke jeans, kan du få temperatur og nåde, det bedste fra begge verdener.

Bright down jacket, med det er du fokus

Forestil dig, hvordan en lyst dunjakke ville være iøjnefaldende i sæsonen, når de fleste har sort og hvidt. Bare stole på dette stykke produkt, du kan vælge formularen. Har du nogen grund til ikke at prøve det?

Hvis du vil købe en ny dunjakke, kan du vælge disse mærker.

  • Canada Goose: Hollywood stjernens favorit

Den røde ned gedde fra Canada Goose, med 58 års brandhistorie, var engang et must-have for alle medlemmerne af Antarktis-ekspeditionen, og i dag er det Hollywoods favorit. Emma Stone, Bradley Cooper og “Bonder” Daniel Craig er alle fans af det, og i Hollywood-filmene “National Treasure” og “The Day After Tomorrow” er der ingen mangel på det.

Enkelt produktanbefaling:
Canada Goose Kensington Fur-Hood Parka – MILITÆR GRØN

  • Parajumpers: Hold dig varm og mere smuk

Parajumpers er en kombination af Ape og designer Massimo Rossett, som er mere smuk og skræddersyet end andre dunjakke mærker. parajumpers dame long bear udsalg.Hvis du vil bære varm og smuk om vinteren, så prøv det.

https://parajumpersdame.yolasite.com/

Enkelt produktanbefaling:

  • Moncler: en dunjakke, der sælger pelspriser

Når det kommer til down jacket mærke, vil ingen vide Moncler. Dette mærke, der begyndte i Anden Verdenskrig, er stadig aktiv i dag og er verdens mest berømte dunjakke mærke. Down jackets tegner sig for 85% af Moncler brand-salget, som er helt “en dunjakke til at bekæmpe verden” holdning.

Enkelt produktanbefaling:

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *