PARAJUMPERS ALASKA kvinde overtøj asfalt

PARAJUMPERS ALASKA kvinde overtøj sort | Sammenlign priser

Stort udvalg af Parajumpers jakker til mænd og kvinder online på SPORTMASTER.dk. parajumpers forhandler, Vi tilbyder dag til dag levering og gratis retur i mere end 100 butikker i hele landet. Senest opdateret januar, 2018: vi har opdateret vores guide af de bedste syntetiske ned jakker med de 10 bedste picks til Winter 2018. Priser og links er også blevet opdateret. parajumpers jakker dame.

  • Model: Parajumpers salg 857
  • XXS, XS, S, M, L, XL, XXL

Parajumpers Mænds Ugo Jakke – Herretøj – MEDIUM blå

Parajumpers Mænds Ugo Jakke – Herretøj – MEDIUM blå

Produkter beskrivelse

Iriserende mikro reps jakke med snor hætte med en aftagelig ægte pels trim. Shell stof er vandtæt og har en form hukommelse virkning. Jakken har 2 flap lommer og 2 hånd varmere lommer foran samt 3 handy indvendige lommer. parajumpers jakke dame tilbud, Tovejs lynlås og eksklusive PJS hals låsen.

Sammensætning:

  • Ydre: 100% Polyester
  • Foring: 100% Nylon
  • Polstring: 90% ned 10% fjer

Parajumpers UGO Super Lightweight - Herre - Blue/Black

Parajumpers UGO Super Lightweight – Herre

Pelo vero:

  • Ekstra PJS patch leveres i tilfælde af tab eller skader.
  • Ned har en fylde effekt af 680.

Den LongBear den letteste jakke PARAJUMPERS nogensinde har lavet. På ydersiden, det ser ligesom alle andre syntetiske isolering jakke, hvis ikke med bare en lille ekstra glans. parajumpers udsalg herre. Yderskallen er konstrueret af en super let, vandafvisende ripstop nylon kaldet Pertex Quantum. I stedet for at bruge vandrette baffel, som det gør med mange af sine ned jakker, eller quiltet design eksemplificeret i sin Nano puff, PARAJUMPERS anvendt en unik syning mønster for at skabe en for det meste-kontinuerlig labyrint af kanaler, der forhindrer isolering fra bunching .

Parajumpers Alaska Jacket Black
Parajumpers Alaska Jacket Black

Pels trim omkring hætten er FINNRACCOON og dens oprindelse er FINLAND. parajumpers udsalg. Den virkelige innovation er på indersiden: PARAJUMPERS udviklet en ny type isolering kaldet PlumaFill, der består af ned-efterligne polyesterfibre, der er sikret sammen i en kontinuerlig, fluffy linje.

Den vigtigste front lynlås er leveret af YKK.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *