Hvor kan man købe en Parajumper vinterjakke i Danmark

Resultatet er en jakke super letvægts jakke, der ikke helt føles som en “Sunny ” jakke-det har stadig to lynlås hånd lommer og to indvendige mesh lomme lommer. Jakker, der skåner ingen detaljer, når skære ned på vægten ikke har disse nyttige dagligdags funktioner. parajumpers sommerjakke dame. Den mikro puff er lidt dyrere end PARAJUMPERS andre syntetiske puffies, men hvis du ser jakke, pjs parajumpers, der er usædvanligt let og varm på samme tid, dette er en stor mulighed.

Pjs Parajumpers Outlet – Italiensk bedst designede vinter jakker 2018

Syntetisk ned har traditionelt været betragtet som en billigere, mindre effektivt alternativ til den ægte vare, men takket være fremskridt inden for teknologi, er syntetiske er kommet ind i deres egne, rivaliserende gåsedun i mange områder og endda overgår det i holdbarhed og vand Modstand.

Parajumpers Kvinders Long Bear jakke – Dametøj Parka – Jægergrøn

Parajumpers Kvinders Long Bear jakke – Dametøj Parka – Jægergrøn

Teknologier som polartecs Alpha fiber, udviklet til militær brug, eller Columbias proprietære TurboDown, en blanding af syntetiske materialer og gåsedun, er at finde deres vej ind i en bredere vifte af produkter. parajumpers jakke herre. Resultatet af al denne nyskabelse er, at forbrugerne i 2018 har adgang til syntetiske jakker, der er varmere, bedre ventilerede, lettere og mere holdbare end nogensinde. De falske ting er kommet for at blive, og det er en god ting.

Down vs. Synthetic

En stor isolerende stykke, det være sig en jakke eller en sovepose, er varm, let og pakkes. Både ned og syntetiske-fyldte produkter tilbyder disse kvaliteter, men hver har sine fordele og ulemper.

Ned findes i lag under de grovere ydre fjer af ænder og gæs-det er hvad der holder dem varme, mens flyder rundt hele vinteren, så naturligvis, det vil holde os varme også. På trods af, at fugt er at slippe af ned, får det til at klumpe sig og mister sin varme-fastholde kvaliteter. parajumpers juliet super lightweight jakke – dame. Det skal også bemærkes, at mens storstilede bestræbelser er blevet foretaget af store mærker som Patagonien og North Face, ikke alle ned er etisk oprindelse, og dyremishandling sker.

Parajumpers Kvinders Ann jakke - Dametøj Parka - Rød
Parajumpers Kvinders Ann jakke – Dametøj Parka – Rød

Syntetisk isolering er menneskets forsøg på at kopiere ned med polyesterfibre arrangeret i forskellige størrelser, klynge og fælde varme meget gerne virkelige fjer. Den kunstige version får arbejdet gjort og vedligeholder pakke og en lav vægt-plus det er allergivenlige. parajumpers jakke dame tilbud. De polyesterfibre, der udgør syntetiske produkter har en højere vægt-til-varme forhold, så de har tendens til at være en smule tykkere. Syntetisk har den fordel at være langt mere vandtæt selv; Det er ikke klumpe, når vådt som ned, og det tørrer meget hurtigere.

Canada Goose Chateau Parka w/Fur Trimmed Hood, Navy

Canada Goose Chateau Parka w/Fur Trimmed Hood, Navy

For så vidt angår mærkning er bekymret, vil naturlige ned altid mærkes “ned.” Du kan støde på en fancy første præfiks, som normalt refererer til proprietære imprægnering behandlinger anvendes til ned, såsom Parajumpers parka. canada goose danmark. Shield af Mountain Hardwear. Det skal bemærkes, at mens industrien bliver bedre til at gøre ned resistent over for fugt, ingen fjer er virkelig vandtæt. Syntetisk isolering vil også bære proprietære navne såsom Long Bear Parka.

Parajumpers Doodie Dunvest Asphalt SL36

Parajumpers Doodie Dunvest Asphalt SL36

Er du ikke sikker på, hvad du skal vælge? Ned er fantastisk til kolde og tørre miljøer, men har tendens til at være dyrere. Tag syntetisk, hvis der er en chance for det bliver vådt, eller hvis du bare er på udkig efter en pause på prisen.

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *